Vi fikser alle dine elektriske behov

socket

For Sectech er alle kunder like viktige, vi jobber hardt for å alltid levere faglig gode anlegg i henhold til avtalt tid og pris. Videre søker vi å alltid holde oss oppdatert på de nyeste produkter og løsninger som er tilgjengelig på markedet slik at du skal kunne føle deg trygg på alltid å få en moderne leveranse.

 

bulb

For å sikre opplæring og kompetanse- overføring til kommende generasjoner er vi i Sectech medlem av opplæringskontoret i Telemark og har til en hver tid lærlinger ansatt i firmaet. Som kunde vil du også kunne oppleve av vi har med elever som er utplassert fra skolen på oppdrag hos deg, uten ekstra kostnad naturligvis.

 

switch

I Sectech er vi bevisste på vårt samfunnsansvar for miljøet og søker alltid å bidra mest mulig til riktig sortering og behandling av avfall etter endt oppdrag. Vi er kontrollmedlem i “Grønt punkt” ordningen og søker alltid å produsere minst mulig avfall samt å levere gode energibesparende produkter.

 

Alltid oppdatert

Vi søker alltid å være oppdatert på de nyeste produktene på markedet samtidig som vi vedlikeholder kompetansen på de mer tradisjonelle løsningene. Vi legger alltid vekt på å forstå kundens behov for å levere en løsning som passer best for den enkelte kunde.  Med vår kompetanse og kundens behov finner vi gode løsninger sammen med våre kunder.

 

 

 

Dette sier våre kunder på
Laster inn omtaler...

Kontakt oss

Det er enkelt å kontakte oss via skjemaet under.

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Emne

    Melding


    Nettside fra Folkebadet.no