Brannalarmanlegg

Vi utfører prosjektering, kontroll og service på en rekke brannalarmanlegg.

Prosjektering og installasjon

SechTech bistår med å finne riktige brannalarmanlegg til god kvalitet og installerer dette i dine bygg. Vi garanterer god service og konkurransedyktige priser.

Et brannalarmanlegg gir deg en meget god trygghet, og de fleste systemer som er godkjent i henhold til NS-EN 54 har blitt prøvet og testet i en årrekke. Dermed er du sikret en bekymringsfri hverdag i forhold til både bygg og personell.

Årlig kontroll trygger brannsikkerhet

Sectech tar årskontroll på alle typer brannsentraler, og har et godt samarbeid med alle leverandører. Dette er med på å gi våre kunder den beste hjelpen til enhver tid.

Et brannalarmanlegg skal ha en årlig kontroll av et kompetent firma, hvor det kontrolleres at alarmoverføring fungerer, og at alle komponentene på brannalarmanlegget virker slik det er beskrevet i brannkonsept- og detaljprosjektering. Et utvalg av detektorene og styringer testes, og det sjekkes at brannalarmen kan høres i bygget.

Alle våre kontrollører er FG-sertifisert og vil ikke bare gi deg en solid kvalitet på kontrollen, men kunne vil kunne hjelpe deg med spørsmål du har til brannalarmanlegget, og lage en plan for utbedring av avvik.

Service på brannalarmanlegg

Vi utfører også service på flere typer sentraler, og bygger daglig kompetanse på feilsøking og vedlikehold på brannalarmanlegg.

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg med et pristilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.