Sprinkelanlegg

Sectech tar årskontroll og service på alle typer sprinkleranlegg, og har gjennom flere år bygget opp en solid kompetanse både på regelverk og praksis.

Sprinkleranlegg – stopper spredning av brann

Gjennom over 100 år har sprinkleranlegg vist seg å være en effektiv måte å kontrollere og slokke branner på. Dette gir bygget en meget god sikring mot spredning av brann. Det finnes flere ulike anlegg og løsninger som vanntåkeanlegg, gasslokkeanlegg, frityranlegg og slokkemateriell. Vi i Sectech har lang erfaring og kompetanse på prosjektering, kontroll og service på en rekke slukkeanlegg.

Skal kontrolleres årlig

Et sprinkleranlegg skal kontrolleres årlig av et kompetent firma, hvor det sjekkes at alarm- og feilsignaler fungerer, og at installasjonen er gjennomført etter brannkonsept og detaljprosjektering.

FG-serifiserte kontrollører

Vi kontrollerer alle typer sprinkelventiler og har solid kompetanse på regelverk og praksis i bransjen. Alle våre kontrollører er FG-sertifiserte, og vil levere topp kvalitet på årskontroll. FG står for forsikringsgodkjent. Som en del av kontrollen har vi satt av tid til opplæring og spørsmål til anlegget, og vi er glade for å kunne hjelpe våre kunder med å få et sterkere eierforhold til deres sprinkleranlegg.

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg med et pristilbud

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.