Din leverandør av
elektrotjenester

Sectech er en autorisert elektroentreprenør med lang erfaring i bransjen.  Vi leverer komplette elektrotekniske anlegg til alle typer bygg og installasjoner.  Våre dyktige fagarbeidere har bred kompetanse innenfor et vidt spekter av elektrofaget.

Sectech legger vekt på å forstå kundens behov for å levere en løsning som passer best for den enkelte.

Nybygg

Skal du bygge nytt ? Sectech har lang erfaring og kompetanse på nybygg.

Renovering og oppussing

I forbindelse med renovering og oppussing blir det ofte behov for elektriker.  Enten det er bad, kjøkken, stue ellers utendørs så dukker behovet opp.  Sectech kommer gjerne på gratis befaring for å gi tips og et tilbud.

El-sjekk

Feil i elektriske anlegg er en av de vanligste årsakene til brann. En regelmessig sjekk vil derfor øke tryggheten og komforten i din bolig eller lokaler.

Bestill elektriker idag

Telefon: 452 30 555

E-post: post@sectech.no

Send oss en melding, så avtaler vi tid og sted til ditt elektrikerbehov

  Skal du selge huset? Utvidet kontroll av elektrisk anlegg

  Enten du skal selge huset eller bare ønsker å luke ut hjemmets største brannkilde så kan utvidet kontroll av elektrisk anlegg være noe for deg.

  Pris fra kr 3 400,-

  Les mer og bestill her

  Elbillader: Intelligent elbil-lading!

  Sectech elsker å elektrifisere samfunnet fordi dette gjør hverdagen enklere.  I 2021 var 8 / 10 nybilg salg elbil og da trengs det også elbilladere.

  Vi har gjort bestilling enkelt!

  Les mer og bestill her

  Internkontroll for sameie og borettslag

  Det settes for Sameier og Borettslag krav til internkontrollsystem med hensikt å sikre elsikkerhet og branntekniske installasjoner. Sectech kan hjelpe deg.

  Les mer her

  FAQ

  Elektrisk arbeid krever ofte arbeid fra fagpersoner, men en ufaglært person har lov til å montere ledninger til lamper, støpsler og brytere, samt montere lamper i tak der det er lagt opp for det. Kontakt en fagperson om du er usikker på hvordan du skal koble eller bytte en lampe. Det kan bli dyrt å henge opp selv.

  Er du opptatt av sikkerhet, må du følge dagens forskrifter. Da beskytter du deg selv og din bolig på best mulig måte. I tillegg til å være oppdatert til dagens standard, slipper du å løpe ut og kjøpe nye sikringer når de gamle går.

  Nye krav til el-biler kom i NEK 400 -2014, og det blir stadig nye krav. Nå har du ikke lov til å lade bilen din i vanlig stikkontakt hvis ikke ladestrømmen i bilen din kan lade på under 8A. Dette er fordi sikringen ikke skal belastes med mer enn 80% av merkestrøm. Dermed trenger du en ladestasjon. Bestill en gratis befaring så vi kan komme å se på den beste løsningen for deg. Alle anlegg er ulike og det er det vanskelig å gi en pris før vi har sett på anlegget. Kontakt oss